Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS-nél segítünk Önnek az elektromos járművek meghajtó akkumulátoraiban fellépő kockázatokat csökkenteni.

Az elektromos ás hibrid járművek teljes biztonsága a meghajtó akkumulátorok minőségétől és működőképességétől függ. Mivel ez egy elektrokémiai alkatrész, így biztosítania kell, hogy a vezető és az utasok ne legyenek kitéve elektromos sokk vagy veszélyes vegyszerekkel való kapcsolat kockázatának. Az SGS-nél segítünk Önnek megfelelni a nemzetközi szabványoknak, beleértve a vizsgálatokat és közreműködünk abban, hogy biztonsági intézkedéseivel tanúsítást nyerjen olyan anyagokra is, mint például katódok, anódok, szeparátorok és elektrolitek.

Bízza az SGS-re gépjármű akkumulátorai működési, biztonsági és környezeti szempontok szerint történő vizsgálatát és minősítését.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, elektromos járművek akkumulátorait vizsgáló és ellenőrző szolgáltatásainkról.