Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS segíthet Önnek gondoskodni arról, hogy az akkumulátor felügyeleti rendszerek megfeleljenek a legmagasabb biztonsági és minőségi szabványoknak.

Az elektromos vagy hibrid járművek akkumulátor felügyeleti rendszere (BMS) egy alapvető hardver és szoftver alkotórész. Az SGS-nél segítünk Önnek gondoskodni arról, hogy az akkumulátor felügyeleti rendszer úgy legyen tervezve és fejlesztve, hogy az megfeleljen a szigorú nemzetközi minőségi és biztonsági szabványoknak. Tudunk segíteni a termékfejlesztés terén is. A legtöbbet nyújtja vásárlóinak az energia-visszanyerés területén? A lehető leghatékonyabb a töltés? Vezetés közben az energiaszállítás módja a leghatékonyabb? És 600 Volt egyenáram esetén mi a leghatékonyabb módja az elektromos sokk megelőzésének? Ezekre és számos más kérdésre is választ tudunk adni.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, elektromos járművek akkumulátorait vizsgáló és ellenőrző szolgáltatásainkról.