Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Elektromos járművek akkumulátorainak vizsgálata és ellenőrzési szolgáltatások az SGS-től, beleértve a lítiumion-akkumulátorok vizsgálatát: ezek segítségével költséget takaríthat meg és innovatív termékeket fejleszthet.

Minden elektromos jármű szívét az akkumulátorok és a tápegységek alkotják. A legkiválóbb minőségű, biztonságos és megbízható akkumulátorok fejlesztése bonyolult kihívás a mai versengő piacokon. Laboratóriumaink a gépjármű- és akkumulátoripar elismert partnerei, és minden szükséges műszaki hitelesítés kibocsátására jogosultak.

Legyen szó cellákról, védőföldeléssel ellátott áramkörökről, akkumulátorkezelő rendszerekről, modulokról vagy akkumulátorokról, az ISO 17025 szabvány szerint akkreditált laboratóriumaink megvizsgálják termékeit az OEM specifikációi és a bevett szabványok szerint, beleértve az ISO 12405 és az UN 38.3 (lítiumion) szabványokat, valamint ellenőrzik az akkumulátor teljesítményét, tartósságát és biztonságosságát.

A kis celláktól a nehézgépjárművekben használt akkumulátorrendszerekig globális hálózatunk a termék előállítása, működtetése és ártalmatlanítása során teljes körű vizsgálati, jóváhagyási, tanúsítási és ellenőrzési szolgáltatással áll rendelkezésre. A vizsgálatok, a hitelesítés, az ellenőrzés és a tanúsítás terén világvezető vállalatként páratlan pontosságot, kiemelkedően tapasztalt szakembereket és a legkorszerűbb vizsgálati eljárásokat kínáljuk szerte a világon.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az elektromos járművek akkumulátorait vizsgáló és hitelesítő teljes körű szolgáltatásainkról.