Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A piacon rendelkezésre álló eszközök felhasználásával az SGS független jelentést készít a gépjárművek sérüléseinek felméréséről.

Ez a jelentés a sérülések digitális fotóit is tartalmazza. Az SGS emellett a baleset teljes körű vizsgálatát is biztosítja. A szolgáltatást helyben vagy távolról biztosítjuk, anélkül, hogy az ellenőr a helyszínen megjelenne.

A Járműinformációs menedzsment rendszerünk (AIMS) kapcsolatba lép a webszolgáltatásokon keresztül az Ön rendszerével, e-mailben vagy online felületen. Ezzel a szolgáltatással egy olyan független vállalat szakértelmét veheti igénybe, amely az Ön céljaira összpontosít, például a költségek csökkentésére, az átfutási idő csökkentésére és a javasolt javítási megoldások minőségének biztosítására. 

A következőkben segíthetünk:

 

  • Javítási költség optimalizálása, összes veszteség és megállapított érték
  • Gyors telefonos felmérés, anélkül, hogy a szakértő ellenőr a helyszínen megjelenne
  • A gépjármű javításainak ellenőrzése
  • A gépjárművek pénzbeli és fennmaradó értékének felmérése
  • Segítségnyújtás bírósági ügyekben
  • Baleseti felmérések az igényben szereplő adatok ellenőrzéséhez
  • Jelentéseinket és adatrendszerünket az Ön munkafolyamatához igazítjuk, csökkentve a szükséges változtatások mennyiségét

Az SGS a járműellenőrzés terén vezető vállalat, jelentős biztosítási szakértelemmel rendelkezünk: a világon mi végezzük a legtöbb járműellenőrzést. Ügyfélszolgálati központunk hatékony támogatást nyújt szolgáltatásaink igénybevételéhez. Ügyfeleink között megtalálhatók a legnagyobb járműgyártók, a hozzájuk kapcsolódó pénzügyi szolgáltatók, autókölcsönző cégek, flottakezelők, saját flottát működtető vállalatok, és természetesen biztosító társaságok is.