Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS széleskörű szolgáltatásokat fejlesztett ki a lízingből visszavett, lízingperiódus végéhez ért vagy bérlés utáni járművek független és alapos átvizsgálására.

Ha a lízingből visszavett, lízingperiódus végéhez ért vagy bérlés utáni járműveit árverésen kell értékesítenie, akár online, akár hagyományos módon, a vásárlók és eladók világszerte az SGS jármű újraértékesítés előtti felmérési szolgáltatásaira támaszkodnak. Független és kiváló szakértelemmel összeállított jelentéseinkből kiderül a jármű becsült piaci értéke és a vásárlók láthatják, hogy pontosan mit kapnak a pénzükért, a pontos modell, tartozéklista, és mindenekelőtt a jármű állapotának megfelelően. A jelentéseket digitális fényképekkel támasztjuk alá.

Újraértékesítés előtti szolgáltatásaink közé tartoznak:

  • Lejáró lízingek követése az ügyfelek számára
  • A lízing ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel és előjegyzés
  • Felmérések elvégzése megadott helyszínen
  • Elektronikus felmérési jelentések készítése digitális fényképekkel
  • Átfogó jelentések hozzáférhetővé tétele elektronikusan
  • A jelentéskezelés személyre szabása a megbízó igényei szerint
  • A dokumentáció adminisztrálása, a járműdokumentáció naprakészségének és pontosságának ellenőrzése

Az SGS vezető vállalat a járműellenőrzésben, lízingből visszavett, lízingperiódus végén levő, új vagy bérelt járművek, aukciós vállalatok számára. Ezeken a területeken jelentős tapasztalattal rendelkezünk, a legtöbb járműellenőrzést a világon vállalatunk végzi. Ügyfélszolgálati központunk hatékony támogatást nyújt szolgáltatásaink igénybevételéhez. Ügyfeleink között megtalálhatók nagy járműgyártó cégek, a hozzájuk kapcsolódó pénzügyi szolgáltatók, a legfontosabb járműértékesítési weboldalak és bankok.