Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS Garanciavállalási auditjai - növelik a vevői megelégedettséget, csökkentik és szabályozzák a garanciális javítások költségeit, feltérképezik az új üzleti lehetőségeket.

A garanciális sémák bevezetéséhez és az elvégzett munka igazolásához az eredeti berendezés gyártók a kereskedői hálózatra is támaszkodnak. A garanciális események kellemetlenségeket is okozhatnak. Ennek folyományaként a vevők elégedetlenek lehetnek a márkával. Az ilyen jellegű problémák elkerülésére optimális esetben összetett, három vagy négy fél közötti információ-, alkatrész-, szolgáltatás- és pénzcserére van szükség. A zökkenőmentesen működő garanciavállalási folyamat új üzleti lehetőséget teremthet egy-egy garanciális esemény alkalmával.

Ennek megvalósítására garanciavállalási auditjaink a kereskedők szolgáltatói területét, az auditált javítási folyamatokat és az adott szolgáltatási területen belüli folyamatok hatékonyságát átfogóan vizsgálják. Speciális audit-programunkkal megvizsgáljuk és azonosítjuk a garanciavállalási problémákat, beleértve a többletkiadásokat is. Programunk:

 • Az eredeti berendezés gyártók és az SGS által kiszámított fő teljesítménymutatók alapján azonosítja a kereskedőket
 • Elemzi a reklamációkat, és azonosítja, mely reklamációk teszik szükségessé az SGS saját szoftvere, az autoCARS által támogatott audit elvégzését  
 • Létesítmények, folyamatok, eljárások és műszaki problémák helyszíni auditálása
 • A reklamációk konzisztenicájának elemzése a szabványos javítási utasításokkal szemben
 • Azonosítja és részletezi az inkonzisztens és a követelményeknek nem megfelelő pontokat
 • Kiemeli a megállapított eltéréseket az egyes eljárásokban
 • Ellenőrzi a jelentés készítési folyamatokat
 • Monitorozza a fejlődést

A kiadások vizsgálatával, megelőzhetők a többletkiadások, biztosítható a folyamatok akadálymentessége, vevői márkaészlelése megvédhető az esetleges sérülésekkel szemben. Ennek eredményeként hatékonyabban ellenőrizheti kereskedői garanciális számlázási folyamatait a fizetés előtti jóváhagyások, fizetés utáni auditok és monitorozás során.

Szolgáltatásunk a teljes autóipari garanciavállalási ellenőrzési láncot érinti:

 • Garanciavállalási folyamat, tanácsadás és képzés
 • Támogató tevékenység engedélyeztetés előtt
 • Fizetési utáni reklamációk szűrése
 • Tanácsadással egybekötött garanciavállalási ellenőrzések
 • Formalizált garanciavállalási auditok

Az SGS Garanciavállalási auditjai által nyújtott előnyök

Olyan szolgáltatást kínálunk, ami a garanciavállalási auditok és ellenőrzések hatékonyságát a maximális szintre növeli. Garanciavállalási auditoraink és gépjármű-garancia tanácsadóink az autóipar műszaki oldalát, a gyártók egyes folyamatait és eljárásait mélységükben ismerik. Szakértelmünkre támaszkodva pontosan az Ön vállalata egyedi igényeihez igazítjuk a garanciavállalási audit minden egyes elemét.

Auditjaink alternatív módszert kínálnak a kereskedők teljesítményének ellenőrzésére, és az auditok, az engedélyezés előtti forró vonalak és a reklamáció szűrési tevékenységek közötti megfelelő egyensúlyi állapot megtalálásához.

Vegye fel a kapcsolatot az SGS-szel még ma, és tudjon meg többet Garanciavállalási auditjainkról!