Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS készletellenőrzések a járműfedezettel felvett hitelek kockázatkezelésének kulcsfontosságú eszközei, biztonságot nyújtva a pénzügyi intézményeknek és kereskedésnek egyaránt.

A mélyreható készletellenőrzéseinkkel szakértőink segítenek a készleten lévő járművek finanszírozásának ellenőrzésében, csökkentve a veszteségek mennyiségét és védelmet nyújtva a hitelnek.

A legújabb ellenőrzési eljárások segítségével összehasonlítjuk a kereskedés aktuális készletét az eladott járművekkel, begyűjtve a termékszámokat és modelladatokat, fotóval alátámasztott bizonyítékokkal, ha szükséges. Programjaink rugalmasak, így megbízónk azokat saját igényei szerint alakíthatja, lehet egyszeri készletvizsgálat vagy hosszú távú, rendszeres ellenőrzés a trendek azonosításához és a kockázatok csökkentéséhez.

Bármely folyamatot is ellenőrzünk, az eredmény egy digitális jelentés, amely azonnal kiosztható a tervezési fázisban azonosított felelős személyeknek, a márkakereskedésben és pénzügyi szolgáltatónál.

Készletellenőrzéseink a pontos és jól átlátható készletadatok rendelkezésre bocsátásával biztosítják a hitelfolyósítók és ügyfeleik közötti bizalmat. Az SGS autóipari ellenőrzések területén nyert világszintű tapasztalatára alapozva a legjobb szakértőink alkalmazásával, a legmagasabb szintű elvárásoknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek 1878 óta.