Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Amint egy tanúsított, használt gépjármű (CPO) megkapja a vállalat jóváhagyási pecsétjét, a jármű minősége közvetlenül befolyásolja a cég és a márka hírnevét.

Az SGS tanúsított használt gépjármű auditjai 100 százalék biztonságot nyújtanak afelől, hogy kereskedésben értékesített járművek megfelelnek-e az ügyfelek minőségi elvárásainak.

Amellett, hogy a márkakereskedés már elvégezett egy járműtanúsítást, mi megvizsgáljuk, hogy az ellenőrzés, előkészítés és az esetleges javítási folyamat megfelelően lett-e kivitelezve ahhoz, hogy valóban megfelelő minőségű járművek kerüljenek értékesítésre.

Ezzel egyidejűleg az SGS azt is ellenőrzi, hogy a márkakereskedés a megfelelő előírásokat és megközelítést alkalmazza-e, kényelmes és megbízható vásárlási környezetet nyújtva.

Az Ön által megadott specifikációk listája alapján szakértőink ellenőrzik a fontos szempontokat, biztosítva, hogy az érintett járművek megfeleljenek az elvárásoknak. A folyamat végén az auditjelentés értékes információkat nyújt az egyes járművekről és független rálátást biztosít a márkakereskedés által alkalmazott előírások minőségére. Ezáltal biztosíthatja az Ön számára nyújtott szolgáltatások és az Ön által az ügyfeleknek értékesített járművek minőségét. Mivel az Ön feltételei szerint összeállított ellenőrzési lista alapján végezzük a vizsgálatot, biztos lehet benne, hogy pontosan annyira alaposak leszünk, amennyire szükséges.

Az SGS a lehető legrugalmasabb és legpontosabb járműauditálásokat kínálja. Az ellenőrzés, hitelesítés, vizsgálat és tanúsítás terén a világ vezető vállalataként az SGS-t a minőség és az integritás abszolút mércéjeként tartják számon. Biztosak vagyunk benne, hogy a belénk vetett bizalmával tovább erősítheti az ügyfelek vállalata iránti bizalmát.