Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS járműipari beszállítói fejlesztési szolgáltatása - az egyik járműipari ellátási lánc során kínált megoldásunk - gondoskodik a minőségi szabványoknak való megfelelésről.

Ha valamilyen hiányosságot vennénk észre, autó beszállítói tréninget biztosítunk, hogy javítsuk a teljesítményt és tovább emeljük hírnevét.

Felügyeljük beszállítói ipari szabványoknak és az Ön saját specifikus előírásainak való megfelelősét is. Így nemzetközi és nemzeti szabályozásokkal összhangban végzünk auditokat, és gondoskodunk arról is, hogy beszállítói összhangban vannak üzleti céljaival, folyamataival és értékeivel - vagy bármely más Ön által megszabott feltétellel. Ez elősegíti a hatékonyságot azáltal, hogy ösztönzi a következetes működési színvonalat az ellátási láncban.

Auditoraink rendelkeznek a megfelelő kereskedelmi tájékozottsággal és ipari ismeretekkel, hogy megbízható - és független - tanácsokat adjanak az Ön partnerei számára. Nemzetközi hálózatunknak köszönhetően beszállítói rendelkezésére állunk szolgáltatásainkkal bárhol is legyenek.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma és tudja meg, hogy beszállítói fejlesztési szolgáltatásaink hogyan növelik a színvonalat az ellátási láncban.