Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS márkavédelmi auditjaival képes biztosítani egy bizonyos márka védelmét, fenntartását és felépítését: ellenőrzi és jelentést készít róla, hogy a márkakereskedés megfelel-e a belső szabályoknak az értékesítési folyamat során.

Az auditok eredményei alapján megteheti azokat a lépéseket, amelyek a legértékesebb eszközének, a márkanév fenntartásának érdekében szükségesek.

A márkakereskedési hálózat a márka emberi arca. A hálózatnak megfelelő szakmaiságot kell képviselnie, és meg kell testesítenie a márka étoszát a márka és az üzlet ösztönzése érdekében. Ehhez az auditálási eszközök legszélesebb palettáját kínáljunk Önnek, úgymint:

  • Standard auditok: Értékeli a vevőket közvetve vagy közvetlenül befolyásoló tényezőket, és ezek alapján a márka arculatát, ami magában foglalhatja a tények, adatok, tervek és fő teljesítménymutatók (KPI-k) összehasonlító értékelését is.
  • Tesztvásárlások auditálása: A magatartási formák és folyamatok objektív ellenőrzése a márkakereskedésekben, ami befolyásolja a vevők tapasztalatait, egyúttal biztosítva, a kereskedők elkötelezettek amellett, hogy tiszteljék a márkát, és az mindennapi tevékenységeik részéve váljon.

Az SGS márkavédelmi auditjai által nyújtott előnyök

Márkavédelmi auditjaink független és pártatlan auditálási szolgáltatást kínálnak a világ első számú szolgáltatójától, így biztos lehet benne, hogy megbízhat az audit által feltárt eredményekben.

Lényeges előnyök:

  • Igénybe veheti egyedülálló globális hálózatunkat
  • Világszerte egységes szolgáltatás, így felmérheti saját üzletét a versenytársakhoz viszonyítva
  • A megoldásokat kifejezetten az Önök projektcéljaihoz igazítjuk
  • Márkavédelmi auditokat is folytathatunk a versenytársak márkakereskedőinél, összehasonlító céllal 
  • Korszerű informatikai megoldásaink valósidejű áttekintést adnak az Önök márka étoszának megjelenítéséről, különböző régiókra és földrajzi területekre vonatkozóan, amelyeket pontosan az Önök audit jelentési céljaihoz igazítunk

Auditáló csapatunk gazdag tapasztalatokkal rendelkezik az autóipari eredeti berendezés gyártók második félként történő auditálásában; ismeri az Önök tevékenységét és tudja, hogy milyen információkra van szükségük saját márkanevük teljes körű védelme érdekében. Az Önök céljainak megfelelően professzionális és tapasztalt auditoraink eredményorientált auditot végeznek, és megadják az Önök számára az üzleti döntéseik meghozatalához szükséges információkat.

Tegye sikeresebbé vállalkozását az SGS márkavédelmi auditjaival! Bővebb információkért vegye fel a kapcsolatot az SGS magyarországi irodájával!