Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Értékelési és felülvizsgálati szolgáltatások az SGS-től - gépjárműipari kiskereskedelmi szolgáltatások teljes skálája a gépjárművek és alkatrészek eladásának és szervizelésének megkönnyítése érdekében.

A minőség és a költségek fontosak mind az Ön, mind pedig ügyfelei számára. Ezen felül vásárlói a szolgáltatás magas színvonalát várják el és kívánják meg. Az Ön márkakereskedésében történő próbavásárlástól az importált cserealkatrészek felülvizsgálatáig segíthetünk Önnek a várakozásokat felülmúló ügyféltapasztalatok alkalmazásában.

Amellett, hogy biztosítjuk az Ön vállalata helyi, nemzeti és nemzetközi szabályozásoknak való megfelelését, Önnel együtt dolgozva folyamatokat építhetünk és gondoskodhatunk azok megfelelő követéséről.

Mint az ellenőrzés, vizsgálat és tanúsítás terén világvezető vállalat, páratlan pontosságot, kiemelkedően tapasztalt szakembereket és a legmodernebb vizsgálati eljárásokat kínáljuk szerte a világon.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet gépjárműipari kiskereskedelmi szolgáltatásaink átfogó skálájáról.