Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Fenntartható eseménymenedzsment tanfolyamok az SGS-től – gondoskodjon hatékony fenntartható eseménymenedzsmentről vállalata számára szakszerű képzéssel.

Tanfolyamaink széles választéka segítségével hatékonyabban kezelheti eseményei fenntarthatóságát. Segítségünkkel felügyelete alatt tudja tartani eseményei a környezetre, a gazdaságra és a társadalmi jólétre gyakorolt hatását. Személyes igényeire szabott tanfolyamainkkal és gyakorlatainkkal számos kérdés – többek között a szilárd hulladék keletkezése, az energiafelhasználás, a biodiverzitást érő hatások, az alkalmazotti lehetőségek és a szállítók kiválasztása – megválaszolásában lehetünk segítségére.

Miért válassza az SGS fenntartható eseménymenedzsment tanfolyamait?

A fenntartható eseménymenedzsmenttel kapcsolatos képzések világpiaci vezetőjeként hatalmas tapasztalatunk és képzett szakembereink egész világra kiterjedő hálózata áll az Ön rendelkezésére. A világon legelterjedtebb bevált gyakorlatokat (best-practices) mutatjuk be, hogy hatékony fenntartható eseménymenedzsment stratégiát tudjon megvalósítani a nagy versenynek kitett iparágban.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy bővebb felvilágosítást kapjon arról, hogyan segíthetik vállalatát a fenntartható eseménymenedzsmenttel kapcsolatos tanfolyamaink!

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.