Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ismerje meg alapozó képzésünk segítségével az ISO 37001:2016 szabvány alapvető felépítését és keretét, valamint alapelveit és működtetését.

Az ISO 37001 szabvány követelményeket határoz meg és iránymutatást nyújt a megvesztegetés elleni irányítási rendszerek (ABMS) kialakításához, megvalósításához, fenntartásához, felülvizsgálatához és fejlesztéséhez. Ez a képzés segít a résztvevőknek áttekinteni és megérteni a szabványon alapuló ABMS alapjait.

A tanfolyam tartalma

ISO 37001:2016 képzésünk a következő témákat foglalja magában:

  • Bevezetés a megvesztegetés elleni irányítási rendszerekbe és az ISO 37001:2016 szabványba
  • Az ABMS legfontosabb alapelvei
  • Az ISO 37001 szabvány felépítése és szakaszainak áttekintése
  • Vállalatirányítás, helyes gyakorlatok és következmények

Teljesítési kritériumok

A képzés elvégzésével a résztvevők megismerik az ISO 37001:2016 történetét, bevezetést kapnak az ISO 37001:2016 szabványon alapuló ABMS keretébe és felépítésébe. Azok, akik a teljes képzésen részt vesznek és elfogadható teljesítményt nyújtanak „Részvételi igazolást“ kapnak.

Ki vegyen részt a képzésen?

Azok számára érdemes részt venni a képzésen, akik egyéb ABMS-alapú képzéseken is részt kívánnak venni, mint például az ABMS belső auditor / vezető auditor képzés, valamint hasznos lehet minden olyan személy számára, aki érintett az ABMS kialakításában, bevezetésében, működtetésében és fejlesztésében.

Információk a tanfolyamról

A következő képzési megoldásokat kínáljuk:

  • Személyes konzultáció: egynapos tanfolyam. A tanfolyam elvégzésével a résztvevők „Részvételi igazolást“ kapnak az SGS-től.
  • eLearning: egyórás tanfolyam. A tanfolyam elvégésével az résztvevők „Részvételi igazolást” kapnak az SGS-től.

Amennyiben többet szeretne megtudni az ISO 37001:2016 szabványról szóló képzésről vagy szeretné lefoglalni helyét a képzésen, lépjen velünk kapcsolatba.