Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Beszállítói lánc és gyártási képzések az SGS-től - a kurzusok széles választéka, amelyekből megismerheti a helyes gyártási szabványokat, gyakorlatot és a beszállítói láncra vonatkozó biztonsági előírásokat.

A biztonság, minőség, megbízhatóság és állandó teljesítmény fenntartása érdekében a gyártási és beszállítói folyamatok minden lépésére szigorú szabályok vonatkoznak. Az általunk kínált átfogó kurzus választékban megtalálhatók a Helyes gyártási gyakorlatra (GMP), beszállítói lánc biztonsági eljárásaira, megfelelőségi és menedzsment rendszerekre, mint ISO 28000 és ISO 22716 szabványokra vonatkozó képzések.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma és ismerje meg az általunk kínált beszállítói lánc és gyártási képzéseket.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.