Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Kockázat- és biztonságkezelési képzések - a vállalati kockázatok és biztonság kezeléséhez szükséges tudás és képzettség.

A kockázatok kezelése és a biztonság fenntartása elsőrendű fontosságú minden vállalkozás számára. A megfelelő képzettség és tudás biztosításához nyújtott kockázat- és biztonságkezelési képzéseink olyan területeket foglalnak magukba, mint a korrupcióellenes eljárások, kockázat-alapú gondolkodás, ISO 270001 információbiztonság, ISO28000 beszállítói lánc biztonság, ISO 31000 kockázatkezelés, CV-PAT és sok más.

Kockázat- és biztonságkezelési képzéseinkre vonatkozó további részletekért lépjen velünk kapcsolatba még ma.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.