Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés olyan üzletviteli stratégiát ad át, melynek segítségével a projektvezetők és folyamatgazdák megfelelő ismeretekkel és önbizalommal vértezhetik fel magukat, hogy kimozdítsák vállalatukat a káros rögeszmék uralmából.

A tanfolyam során megtanulja a szükséges eszközöket és technikákat a Lean Six Sigma projektek vezetéséhez. Gyakorlatias projekttapasztalatokat és a kvantitatív és kvalitatív elemzési készségek terén technikai ismereteket kínálunk.

Az elmélet és az alkalmazás általunk biztosított egyedi keverékének segítségével gyakorlatias, interaktív tanfolyamot kínálunk, amellyel valódi eredményeket érhet el. Ezt egy valós üzleti projekt felhasználásával érjük el, amelyet még a képzés megkezdése előtt Önnek ki kell választania. A tanfolyam alkalmai között körülbelül egy hónap áll rendelkezésére a projekt előrehaladásához.

A képzés azok számára ajánlott, akik fejlesztési projekteket szeretnének vezetni, vagy akik a Lean Six Sigma terén gyakorlati tapasztalatot szerezni kívánó zöldövesek. A Six Sigma zöldöves képzés teljes kiaknázásához elengedhetetlen egy konkrét projekt azonosítása és vizsgálata.

Szüksége lesz továbbá egy hordozható számítógépre is, telepített Minitab v14, Microsoft Excel és Microsoft PowerPoint szoftverrel.

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

Az SGS Six Sigma zöldöves képzésével kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba még ma!