Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés egy olyan üzletviteli stratégiát ad át, melynek technikáival dinamikus munkacsoportokat lehet létrehozni és irányítani a LEAN Six Sigma projektek sikere érdekében.

Gyakorlatias projekttapasztalatokat és a kvantitatív és kvalitatív elemzési készségek terén technikai ismereteket kínálunk, melyek a karcsú (lean) vállalat elmélete szerint szükségesek. Az elmélet és a gyakorlati alkalmazás általunk biztosított egyedi keverékének segítségével megszerezheti mind a projektekhez, mind a mások Six Sigma coach-készségeinek fejlesztéséhez szükséges készségeket és önbizalmat.

A képzés azok számára ajánlott, akik olyan összetett fejlesztési projekteket szeretnének vezetni, ahol részletes statisztikai elemzésre és dinamikus vezetői készségekre van szükség. A Six Sigma zöldöves képzési program teljes kiaknázásához elengedhetetlen egy konkrét projekt azonosítása és vizsgálata. Szüksége lesz továbbá egy hordozható számítógépre is, telepített Minitab v14, Microsoft Excel és Microsoft PowerPoint szoftverrel.

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

Az SGS Six Sigma feketeöves képzésével kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba még ma!