Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

LEAN és Six Sigma képzés az SGS-től – sajátítsa el a folyamatos üzletfejlesztési módszerek és a személyes fejlődési programok által megkövetelt készségeket.

A LEAN és Six Sigma tanfolyamaink segítségével fejlesztheti üzleti és vezetői hatékonyságát, minőségét. Tanfolyamainkkal mélységében sajátíthatja el a folyamatos üzletfejlesztési módszerek és a személyes fejlődési programok által megkövetelt készségeket.

Kínálatunkban megtalálható a vezetői hatékonyság képzések teljes köre, amelybe beletartoznak a következők: a Six Sigma bajnok, Six Sigma zöldöves, Six Sigma feketeöves, a költségcsökkentés bejegyzett LEAN szakértője, a bejegyzett LEAN mester program és a LEAN Six Sigma mester feketeöves tanfolyam.

Miért válassza az SGS LEAN és Six Sigma képzését?

A LEAN és Six Sigma képzés világpiacának vezetőjeként páratlan tapasztalatot, erőforrásokat és szakoktatókat kínálunk Önnek, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésekre szánt költségvetéséből. Színes tanulási környezetet és gyors tanulási technikákat kínálunk, ami mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segít elérni a kitűzött képzési célokat.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy bővebb felvilágosítást kapjon arról, hogyan segítheti munkáját a LEAN és Six Sigma képzés!

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.