Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Autóipari működési biztonsági képzés az SGS-től - gyakorlati példákkal mutatjuk be az ISO 26262 szabványok alkalmazását.

Csökkentse a kockázatot, miközben javítja a minőséget és a biztonságot. Jelenleg nyolc működési biztonsági képzési modult kínálunk az autóipari szektor számára, melyek mindegyike külön foglalható.

Azoknak az autóipari dolgozóknak, akik számára újdonság a működési biztonság, először a K1 modult ajánljuk. A résztvevők így jobban megérthetik a szabványok egymással való kapcsolódását, és elsajátíthatják a más képzési modulokhoz szükséges alapokat.

A K3 - K6 moduloknál képzésünk a terepről hozott példákon alapul, és lehetővé teszi a résztvevők számára a valósághű forgatókönyvek megismerését. Minden egyes tanfolyami alkalom után a résztvevők letölthetik a vizsgált forgatókönyv részleteit.

Ezen felül működési biztonsági szakértői programot is kínálunk. Mivel akkreditált szolgáltató vagyunk, segítségünkkel megszerezheti az Autóipari Működési Biztonsági Szakember (AFSP) illetve az Autóipari Működési Biztonsági Szakértő (AFSE) képesítéseket.

Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet autóipari működési biztonsági tanfolyamainkról.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.