Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

IEC 61508 működési biztonsági képzés az SGS-től: ismerje meg, hogyan illesztheti be ezt a a szabványt a biztonsági rendszerek ipari fejlesztésébe.

Az IEC 61508 működési biztonsági szabvány minden iparágra vonatkozik, és lefedi egy termék teljes élettartamát. Bevezetése bonyolult, és jelentős tapasztalatot kíván a biztonsági fogalmak területén. A folyamat irányításához mind a gyártóknak, mind a szállítóknak meg kell győződniük arról, hogy a munkavállalók átfogó képzésben részesülnek.

Képzés egy akkreditált vizsgáló és ellenőrző szervtől

Funkcionális biztonsági képzésünk:

  • Bevezetést nyújt az IEC 61508 szabványba és követelményeibe
  • Bemutatja a követelmények célorientált bevezetését a valós életből hozott példák megvizsgálásával és tanulmányozásával
  • Különböző képzési modulokat kínál

A program teljes részletei megtekinthetők prospektusunkban, amelyet erről az oldalról tölthet le. Felhívjuk figyelmét a kapcsolódó hivatkozásokra, amelyek végigvezetik képzésünk weboldalain és az online regisztráción.

Oktatóink több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, és kipróbált, jól bevált modulrendszerű képzési és kvalifikációs programunk keretében bevezetik önt a szabvány követelményeinek legfontosabb pontjaiba.

Ha további információt szeretne IEC 61508 képzésünkről, az Ipari Működési Biztonsági Szakember (IFSP) valamint az Ipari Működési Biztonsági Szakértő (IFSE) kvalifikációs programunkról, illetve egyéb működési biztonsági szemináriumainkról, kérjük, forduljon hozzánk.