Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS működési biztonsági képzései tanfolyamok és személyes kvalifikációk széles skáláját kínálják.

Az általános követelményektől az alkalmazás specifikus területeiig képzéseink segítenek a szervezeteknek kockázatuk és a kártérítési igények előfordulásának minimálisra csökkentésében azáltal, hogy biztosítják a személyzet képzettségét.

Képzési moduljainkat az Ön igényeihez szabtuk. A képzési lehetőségek legszélesebb skáláját kínáljuk, a döntéshozóknak szánt rövid bevezetőkön át a hardver- és szoftverfejlesztőknek kidolgozott modulokon át a mélyreható, heteken át tartó, személyes kvalifikációs vizsgával végződő képzésekig.

Ezen felül személyre szabott tanfolyamokat és műhelyeket is fejlesztünk szervezete igényeinek kielégítésére. Bízzon meg minket, hogy olyan egyedi megoldást tervezzünk, amely lefedi az Önt érdeklő, a mindennapi működéséhez szükséges témákat.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma, és foglalja le működési biztonsági képzését.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.