Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

ICorr festék és bevonat tanfolyamok az SGS NDT Képzési Központtól – bevonatellenőrök képzése, vizsgáztatása és képesítése az Institute of Corrosion (ICorr) előírásainak megfelelően.

A bevonatellenőröknek meg kell szerezniük a megfelelő képzettséget és minősítést ahhoz, hogy a nemzetközi előírásoknak megfelelő festék- és bevonatellenőrzést végezhessenek. Az SGS NDT Képzési Központ világszínvonalú képzést, vizsgáztatást és képesítést kínál a festékek és bevonatok terén bevonatellenőrök számára, az Institute of Corrsion (ICorr) előírásainak megfelelően.

Miért érdemes az ICorr festék- és bevonat képzést az SGS NDT Képzési Központjától igénybe venni?

Az SGS NDT Képzési Központ az alábbi szolgáltatásokat kínálja:

  • Gondoskodunk arról, hogy az Ön bevonatellenőrei megfelelő képzést kapjanak ahhoz, hogy a vonatkozó szabványok szerint végezhessék el festékek és bevonatok ellenőrzését 
  • Az ICorr által jóváhagyott képzési tanfolyamokat, egyes és kettes szintű vizsgákat kínáljuk festékek és bevonatok témakörben

Minden ICorr tanfolyam az ISO-n és a vonatkozó nemzetközi szabványokon alapul, és megfelel az EN 45013 előírásainak - ez az általános kritérium a tanúsító testületek számára.

Világszínvonalú képzés, vizsgáztatás és képesítés festékek és bevonatok témakörében, bevonatellenőrök számára

Kínában működő innovatív SGS NDT Képzési Központunk világszínvonalú tanfolyamokat, vizsgáztatást és képesítést kínál bevonatellenőrök számára, az ICorrnak megfelelően.

Tanfolyamainkat a sanghaji SGS NDT Képzési Központban tartjuk, de igény szerint elvisszük az ön vállalatához is.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy további részletekkel szolgálhassunk az SGS NDT Képzési Központjában tartott ICorr festék- és bevonatellenőri tanfolyamokról.