Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS feldolgozóiparral kapcsolatos működési biztonsági képzésével megtanulhatja, hogyan csökkenthetők a kockázatok és hogyan felelhet meg a vonatkozó szabványoknak.

A feldolgozóipar kulcsszerepet játszott a működési biztonsági szabványok kifejlesztésében és megvalósításában. Egy kőolaj-finomító üzemben történt súlyos baleset következtében a szakértők figyelme szerte a világban a működési biztonság felé fordult. Ennek a folyamatnak a részeként jött létre az alapszabvány, az IEC 61508. A feldolgozóiparnak szánt szabvány, az IEC 61511, nem sokkal ezután jött létre.

Képzési moduljaink megtanítják a résztvevőknek, hogyan alkalmazzák optimálisan az IEC 61511 szabványt. Különösen hasznára válhatnak oktatóink személyes, úttörő tapasztalatai a működési biztonság területén. A képzés olyan esettanulmányokon alapul, amelyek közvetlenül integrálhatók a működési tervezési folyamatokba.

Tudjon meg többet a feldolgozóipar számára kifejlesztett működési biztonsági képzéseinkről. Lépjen kapcsolatba a helyi SGS irodával még ma.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.