Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS gépi berendezésekkel kapcsolatos működési biztonsági képzésével megtanulhatja, hogyan csökkenthetők a kockázatok és hogyan felelhet meg a vonatkozó szabványoknak.

A gépi berendezésekkel kapcsolatos biztonsághoz szabványok sora kötődik. Képzési moduljaink bemutatják és elmagyarázzák a legfontosabb szabványokat és a törvényhozás jelenlegi állapotát. A tapasztalt oktatók látványos példákkal mutatják be a szabvány bevezetését a már meglévő működési folyamatokba. A résztvevőket végigvezetjük a törvények és rendeletek útvesztőjén, a vonatkozó szabványoktól kezdve a gépi berendezésekre vonatkozó irányelvig.

A testre szabott képzések megtervezhetők úgy, hogy adott szempontokra összpontosítsanak és széles körű ismereteket nyújtsanak arról, miként biztosítható egy szervezet napi működésének megfelelősége.

Ezen felül működési biztonsági szakértői programot is kínálunk. Mivel akkreditált szolgáltató vagyunk, segítségünkkel megszerezheti az Autóipari Működési Biztonsági Szakember (AFSP) illetve az Autóipari Működési Biztonsági Szakértő (AFSE) képesítéseket.

Tudjon meg többet a gépi berendezésekkel kapcsolatos működési biztonsági képzéseinkről. Lépjen kapcsolatba a helyi SGS irodával még ma.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.