Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS automatikával kapcsolatos működési biztonsági képzése lehetővé teszi a szervezetek számára kockázatuk csökkentését.

Alapja az IEC 61508 szabvány 2.kiadása; képzési portfóliónk célja, hogy az ágazat összes szereplőjének igényeit kielégítse a vállalatvezetőktől kezdve a biztonsági vezetőkön át az elemző mérnökökig.

Az IEC 61508 helyenként meglehetősen összetett. Ennek eredményeképpen képzésünk tanfolyamai bőségesen alkalmaznak a terepről hozott példákat, hogy világosan és tisztán érthetően ismertessük meg a szabványt. Számunkra általános, hogy testre szabjuk automatikai működési biztonsági tanfolyamainkat. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az Ön működési területéhez kapcsolódó témákat is felöleljük.

Képzésünk tanfolyamai alkalmasak továbbá a félvezetők és a szoftvereszközök iparágában is, és lefedik az ágazattól független képzési követelményeiket.

Vegye fel a kapcsolatot az SGS-sel még ma, és tudjon meg többet automatikával kapcsolatos működési biztonsági képzéseinkről.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.