Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS mezőgazdasági és erdészeti gépekkel kapcsolatos működési biztonsági képzése megismerteti a résztvevőket az ágazat-specifikus szabványokkal.

A mezőgazdaságban és az erdészetben használt gépek egyre összetettebbek és egyre nagyobbak. Az általuk jelentett kockázatok csökkentésére a mezőgazdasági és erdészeti gépek ágazata saját működési biztonsági szabványt hozott létre ISO 25119 néven. Ez a szabvány részletezi az ISO 13849 követelményeit, miközben számos elemet vesz át az IEC 61508 szabványból is.

Képzésünk során megtanulhatja, hogyan feleljen meg a szabvány összetett követelményeinek terepen. A való életből vett példák felhasználásával a képzés résztvevői elsajátíthatják, hogyan integrálják ezeket a követelményeket a már meglévő fejlesztési folyamatokba.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma, és foglalja le helyét mezőgazdasági és erdészeti gépekkel kapcsolatos működési biztonsági képzésünkön.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.