Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Anyagvizsgálati képzések az SGS-től - kurzusok széles választéka, amelyekkel elsajátíthatja a speciális anyagvizsgálatok elvégzéséhez szükséges szakértelmet és tudást.

Az anyagvizsgálat egy rendkívül speciális terület, amelyhez szakértői tudás és pontos eredmények szükségesek. Az anyagvizsgálati kurzusok széles választékát kínáljuk a speciális módszerek széles skálájára vonatkozóan, beleértve a roncsolásmentes vizsgálatot (NDT) és a berendezések működési biztonságának vizsgálatát.

Anyagvizsgálati képzések az SGS-től - széles kurzusválaszték, amelyekből elsajátíthatja a speciális anyagvizsgálati módszerek alkalmazásához szükséges szakértelmet.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.