Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az elmúlt években a vállalatok világszerte felismerték, hogy a siker kulcsa a megosztott tudás. Sok szervezet szemében a nem formális és a kihelyezett céges tanulás a nem üzleti célú szolgáltatások egyik fontos eleme.

Az ISO 29990 (tanulási szolgáltatások irányítási rendszere) szabvány alapján végzett tanúsítást a tanulási szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások szakmai gyakorlatára és minőségi teljesítményére vonatkozó általános modell iránti szükség szülte. Az SGS kínálatában szerepel az ISO 29990 szabvány alapján végzett átfogó audit, amely tanúsítja, hogy vállalata működésének minden fázisa összhangban van az ISO tanulási szolgáltatásokra vonatkozó minőségbiztosítási követelményeivel.

Az ISO 29990:2010 a tanulási szolgáltatásokat nyújtó szervezetek, többek között vállalatok, szakmai intézmények és az élethosszig tartó tanulást támogató központok egységesített nemzetközi szabványa. A szabvány alapján végzett tanúsítással biztosítható, hogy a vállalata által szállított tanulási élmény tervezése, fejlesztése és megvalósítása megfelel az ISO követelményeinek. Az auditálási és tanúsítási folyamat áttekinthető elemzést biztosít az Ön jelenlegi programjáról; ez az elemzés egyben a hatékony, tanuló központú képzés fejlesztésének értékes eszközévé is válhat.

Az SGS a tanúsítási és képzési szolgáltatások elismert vezető vállalata – független auditjaink számos iparágban váltak a kiválóság mércéjévé. Amikor az SGS ISO 29990 (tanulási szolgáltatások irányítási rendszere) szabvány szerint tanúsított partnerévé válik, akkor a szabványi követelményeknek való megfelelés és a színvonalas vállalati képzési programok fejlesztése terén szerzett sokéves tapasztalatunk Önnek is hasznára válik. Ha értékesebb tanulási szolgáltatásokat kíván nyújtani, akkor az ISO 29990 szabvány alapelveinek integrálásával kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba még ma!