Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ügyfélkapcsolati központok (CCC) minőségbiztosítási rendszerével foglalkozó vezető auditorok képzése az SGS-től szerezze meg a képességeket és a szaktudást ahhoz, hogy EN 15838 auditálást vezethessen.

Képzési tanfolyamunk célja, hogy segítsen Önnek megszerezni azokat a képességeket és szaktudást, amelyekre akkor lesz szüksége, ha CCC irányítási rendszer auditokat akar végezni az EN 15838 követelmények szerint. Az EN 15838 alapelvei egy olyan irányítási rendszert határoznak meg, amely lehetővé teszi a rendszerek auditálását, vizsgálatát és folyamatos javítását.

Ez az aktív ISO 9001 és/vagy ISO 27001 vezető auditoroknak szóló, angol nyelvű tanfolyam azok számára alkalmas, akik jól tudnak angolul, és könnyen tudnak dolgozni angol nyelvű dokumentumokkal.

Ez a háromnapos képzési tanfolyam vizsgákkal zárul. A vizsgákon megfelelt résztvevők Vezető Auditori bizonyítványt kapnak az SGS-től mint hivatalos tanúsító szervezettől.

Miért érdemes az SGS CCC minőségbiztosítás vezető auditori képzési szolgáltatásait igénybe venni?

Tanfolyamainkon CCC és EN 15838 szakértők és tapasztalt trénerek oktatnak. Az Ön tudását és képességeit egy interaktív és gyakorlatias tanulási megközelítéssel fejlesztjük.

Még ma lépjen kapcsolat az SGS-szel, és tudjon meg további részleteket EN 15838 CCC minőségbiztosítási rendszerünkről és vezető auditori képzésünkről.