Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

EN 15838 Ügyfélkapcsolati Központ (CCC) Minőségbiztosítási Rendszer belső auditori képzés az SGS-től - szerezze meg azt a szaktudást, amely az EN 15838 szabványnak való megfelelést tanúsító belső auditálás végrehajtásához szükséges.

Tanfolyamunk célja, hogy segítséget nyújtsunk a szükséges szaktudás megszerzésében az EN 15838 szabványra épülő minőségirányítási rendszer megfelelőségének és hatékony megvalósításának értékeléséhez, a vonatkozó jelentések elkészítéséhez és segítsünk kialakítani a folyamatos CCC fejlesztéshez szükséges készségeket.

Ez a képzés azoknak szól, akik CCC rendszerek belső auditoraiként fognak dolgozni, a tanfolyam során gyakorlatias módon készítjük fel őket a hatékony belső auditálásra. A kétnapos tanfolyam vizsgákkal zárul. A vizsgákon megfelelt résztvevők Belső Auditori bizonyítványt kapnak az SGS-től mint hivatalos tanúsító szervezettől.

Miért érdemes az SGS CCC minőségbiztosítás belső auditori képzési szolgáltatásait igénybe venni?

Tanfolyamainkon CCC és EN 15838 szakértők és tapasztalt trénerek oktatnak. Az Ön tudását és képességeit egy interaktív és gyakorlatias tanulási megközelítéssel fejlesztjük.

Még ma lépjen kapcsolat az SGS-szel, és tudjon meg további részleteket EN 15838 CCC minőségbiztosítási rendszerünkről és belső auditori képzésünkről.