Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Információtechnológiai tanfolyam az SGS-től – szerezze meg azokat a készségeket, amelyekkel megfelelhet a vezető iparági szabványok követelményeinek!

Információtechnológiai (IT) képzésünk segítségével biztosítani tudja, hogy vállalata megfeleljen az Információbiztonsági irányítás (ISO 27001), az Informatikai szolgáltatásirányítás (ISO 20000) és az ezekhez hasonló vezető iparági szabványok követelményeinek. További képzésről is gondoskodunk, hogy kiépíthesse vonatkozó rendszereit és megszerezhesse a szabványokhoz kapcsolódó auditálási készségeket. Tanfolyamaink segítenek a résztvevőknek az életpályájuk erősítéséhez szükséges szakmai készségek fejlesztésében, az Ön által képviselt szervezet kockázatának csökkentésében, hatékonyságának javításában és versenyelőnyének növelésében.

Miért az SGS információtechnológiai tanfolyamait válassza?

Az információtechnológiai képzés világpiacának vezetőjeként páratlan tapasztalatot, erőforrásokat és szakoktatókat kínálunk Önnek, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésekre szánt költségvetéséből. Színes tanulási környezetet és gyors tanulási technikákat kínálunk, ami mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segít elérni a kitűzött képzési célokat.

További tájékoztatásért információtechnológiai képzéseinkről olvasson tovább vagy lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.