Ez a
képzés bemutatja a HACCP irányítási rendszer követelményeit, a megvalósításához
szükséges infrastruktúrát és a HACCP rendszer auditálási és tanúsítási folyamatát.
A képzés elvégzésével a résztvevők:
- megismerik a Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok (HACCP) szabványt és az ipari higiéniával és élelmiszer- és termékbiztonsággal kapcsolatos vonatkozó összefüggéseket
- átlátják az élelmiszer-biztonságot fenyegető kockázatok kezelésével kapcsolatos hét HACCP alapelvet
- kialakíthatják és megvalósíthatják a HACCP tervet
- elsajátíthatják a HACCP auditálási technikákat
- megismerhetik a tanúsítási folyamatot
A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.
Lépjen
kapcsolatba SGS szakértőjével még ma, hogy bővebb felvilágosítást kapjon az SGS
HACCP
megvalósítási és auditálási képzésről!