Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ismerje meg, hogyan kell eljárásokat bevezetni egy integrált irányítási rendszer (IMS) folyamat segítségével a szabályozási keretrendszernek megfelelően.

A tanfolyam bevezetést ad és ismerteti az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és ISO 45001:2018 szabványok követelményeit. Bemutatja a szabványok különböző irányítási rendszereit, és segítségükkel magabiztosan tudja majd hatékonyan bevezetni azokat a szervezetébe.

Mit tanulhat meg a tanfolyamon?

A tanfolyam elvégzésével Ön képes lesz:

  • Integrált irányítási rendszert alkalmazó eljárásokat bevezetni
  • Megismerni az ISO keretrendszert használó minőségirányítási rendszer (MIR), környezetközpontú irányítási rendszer (KIR) és munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági (MEB) irányítási rendszer követelményeit, valamint a tervezés-végrehajtás-ellenőrzés-beavatkozás (PDCA) ciklusát.
  • Megfelelő IMS módszert alkalmazni a szabványoknak a szervezetébe való integrálásához

Kiknek hasznos a tanfolyam?

Mindenkinek, aki számára szükséges a minőségügyi, környezetvédelmi, egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerek integrálásának ismerete.

Információk a tanfolyamról

A tanfolyam időtartama: 45 perc
Teljesítési mód: eLearning
Akkreditáció: SGS

Tanúsítvány

A résztvevőktől megkövetelt a tanfolyam egészén való részvétel és minimum 70%-os záró eredmény. Sikeres teljesítés esetén a résztvevők „Tanúsítványt“ tölthetnek le rendszerünkből a tanfolyam elvégzéséről.

Miért érdemes az SGS integrált irányítási rendszerekről szóló alapozó képzését választani?

A szakmai képzések világvezető vállalataként innovatív tanulási és fejlesztési megoldásokat kínálunk, amelyek számos területre és iparágra kiterjednek. Tanfolyamainkat iparági szakértők állították össze, hogy a vállalatok és egyének személyes kompetenciáit és készségeit fejlesszék, melyek a fenntartható üzletfejlesztés és versenyelőny kulcsfontosságú tényezői.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg, hogy képzéseink hogyan támogathatják az Ön vállalkozását.