Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ismerje meg, hogyan kell végrehajtani az ISO 9001, ISO 14001 és ISO 45001 szabványokra épülő integrált irányítási rendszer (IMS) belső auditját, annak érdekében, hogy olyan audit jelentést tudjon készíteni, amelynek felhasználásával az integrált rendszer működése vállalkozásának fejlesztését elősegíti.

A tanfolyam során megismeri az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és ISO 45001:2018 szabványok alapkövetelményeit. Továbbá ismereteket szerez az irányítási rendszerek működéséről, amelyek olyan alapot teremtenek, hogy az irányítási rendszerek auditálása során hatékony intézkedéseket fogalmazhasson meg a szervezet fejlesztésével kapcsolatban.

Mit tanulhat meg a tanfolyamon?

A tanfolyam elvégzésével Ön képes lesz:

  • Integrált eljárásokat megfogalmazni az IMS használatára.
  • Megismerni az ANNEX SL keretrendszerre épülő minőségirányítási rendszer (MIR), környezetközpontú irányítási rendszer (KIR) és munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági (MEB) irányítási rendszer követelményeit, valamint a tervezés-végrehajtás-ellenőrzés-beavatkozás (PDCA) ciklusát.
  • Bevezetni a szabványokat a szervezetének működési folyamataiba
  • Megtervezni az IMS belső auditját az ISO 19011:2018 és az ISO/IEC 17021-1 szerint
  • Az objektív bizonyítékok összegyűjtésével és a megfelelő mintavételi technikák alkalmazásával ellenőrizni, hogy vállalata megfelel a vonatkozó irányelveknek, eljárásoknak és kapcsolódó dokumentumoknak
  • Irányítani az auditcsapat tagjainak feladatköreit és felelősségeit az audit sikeres lefolytatása érdekében
  • Jelentést készíteni az irányítási rendszer működésének hatékonyságáról

Kiknek hasznos a tanfolyam?

A tanfolyam olyan minőségügyi, környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági szakemberek számára készült, akik már ismerik az irányítási rendszereket. A tanfolyam megkezdése előtt javasolt megismerni az irányítási rendszerek és a belső auditok célját.

A tanfolyam adatai

A tanfolyam időtartama: 2 nap vagy 105 perc
Teljesítési mód: személyes konzultáció vagy e-Learning
Akkreditáció: SGS

A tanfolyam eLearning változata két elkülönülő modulból áll: Integrált irányítási rendszerek – Alapozó tanfolyam és Integrált irányítási rendszerek – Belső auditor tanfolyam.

Tanúsítvány

A tanfolyam egészén részt vevő hallgatók „Részvételi igazolást“ kapnak az SGS-től. Azoknak a résztvevőknek, akik a tanfolyam e-Learning változatát választják, a teljes tanfolyamot teljesíteniük kell, és legalább 70%-os eredményt kell elérniük a végső értékelésen. Sikeres teljesítés esetén a résztvevők „Tanúsítványt“ tölthetnek le rendszerünkből a tanfolyam elvégzéséről.

Miért válassza az SGS integrált irányítási rendszer belső auditori tanfolyamát?

A szakmai képzések világvezető vállalataként innovatív tanulási és fejlesztési megoldásokat kínálunk, amelyek számos területre és iparágra kiterjednek. Tanfolyamainkat iparági szakértők állították össze, hogy a vállalatok és egyének személyes kompetenciáit és készségeit fejlesszék, melyek a fenntartható üzletfejlesztés és versenyelőny kulcsfontosságú tényezői.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg, hogy képzéseink hogyan támogathatják az Ön vállalkozását.