Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS ismeri az ISO szabványok közötti összefüggéseket, és a sok esetben egymást lefedő szükségtelen auditálási rendszerek kettős alkalmazásának elkerülésére irányuló igényt.

A képzés segít a résztvevőknek elsajátítani azokat az ismereteket és készségeket, amelyek az integrált irányítási rendszerek auditálásához szükségesek!

A képzés segítségével elsajátíthatja a belső auditok elvégzéséhez szükséges legfontosabb ismereteket és képességeket, és folyamatos fejlődést tesznek lehetővé minden vállalat számára az integrált irányítási rendszerek követelményeinek való megfelelésben.

A képzés a kockázatkezelés szemszögéből közelíti meg az irányítási rendszerek integrálását, arra ösztönözve a résztvevőket, hogy a lehető legszélesebb szemszögből szemléljék vállalatuk folyamatait és kockázatforrásait, amelyeket azonosítani, ellenőrizni és javítani kell. Figyelembe veszi több szabvány szerinti egyidejű tanúsítását is, és kidolgozza az irányítási rendszerek auditálásának integrált megközelítési alapját.

A képzés elvégzésével Ön képes lesz:

  • Érti a minőségügyi, környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági irányítási rendszerek integrálásának alapelveit és működését.
  • Integrált megközelítést alkalmazva tisztán látja a törvényi és szabályozási előírások jelentőségét az Ön vállalata számára
  • Belső auditokat integrált formában előkészíteni, bevezetni, nyomon követni és a vonatkozó jelentéseket elkészíteni
  • Elkötelezni magukat vállalatuk irányítási rendszere fejlesztése, javítása és integrációja mellett

Ez az interaktív képzésgyakorlati megközelítést ad az auditálás, az integrált irányítási rendszer eszközeként történő alkalmazára vonatkozóan.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja miként segíthet Önnek és vállalatának az SGS Auditori képességek képzése!