Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ismerje meg a kockázatkezelés célját és követelményeit és a kockázatalapú gondolkodást, amelyek bármely irányítási rendszerre alkalmazhatók.

Az alapozó tanfolyam bármilyen szervezet esetében alkalmazható hatékony kockázatkezelés kialakítására, beleértve az ISO 31000:2018 szabvány alapelveit, továbbá a vezetők felelősségét, a kockázatok tervezését és integrációját a szervezet folyamataival, a kockázatok folyamatos értékelését és fejlesztését, valamint annak kommunikációját.

Mit tanulhat meg a tanfolyamon?

A tanfolyam elvégzésével Ön képes lesz:

  • Alkalmazni a kockázatkezelést és a kockázatalapú gondolkodást a szervezet hatékonyságának fejlesztése során.
  • Bevezetni egy kockázatkezelési keretrendszert és azokat a folyamatokat, amelyek a kockázatalapú gondolkodás alkalmazásához szükségesek az Ön vállalatának irányítási rendszerében.
  • Kockázatelemzést végezni a szükséges összes elemmel együtt.
  • Nyomon követni és folyamatosan fejleszteni a kockázatkezelést vállalata tevékenységeiben
  • Kockázatkezelési alapelveket és folyamatokat alkalmazni az irányítási rendszerekhez (ISO 31000:2018)

Kiknek hasznos a tanfolyam?

Ez a tanfolyam a felügyelők, a felsővezetők és minden olyan személy számára fontos, aki részt vesz a munkahelyi kockázatok kezelésében. Előzetes tudás nem szükséges.

Információk a tanfolyamról

A tanfolyam időtartama: 45 perces
Teljesítési mód: eLearning
Akkreditáció: SGS

Tanúsítvány

A résztvevőktől megkövetelt a tanfolyam egészén való részvétel és minimum 80%-os záró eredmény. Sikeres teljesítés esetén a résztvevők „Tanúsítványt“ tölthetnek le rendszerünkből a tanfolyam elvégzéséről.

Miért érdemes az SGS kockázatkezelési és kockázatalapú gondolkodásmód tanfolyamát választani?

A szakmai képzések világvezető vállalataként innovatív tanulási és fejlesztési megoldásokat kínálunk, amelyek számos területre és iparágra kiterjednek. Tanfolyamainkat iparági szakértők állították össze, hogy a vállalatok és egyének személyes kompetenciáit és készségeit fejlesszék, melyek a fenntartható működésfejlesztés és versenyelőny kulcsfontosságú tényezői.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg, hogy képzéseink hogyan támogathatják az Ön vállalkozását.