Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

ISO 50001 Energiagazdálkodási rendszer belső auditorok képzése az SGS-től - segítünk abban, hogy munkatársai megismerjék az ISO 50001 szabvány szerinti követelményeket, és azok alapján belső auditokat végezhessenek szervezetének energazdálkodási (EnMS) rendszereiről.

A szervezetek energiahatékonyabbá tétele kulcsfontosságú a globális felmelegedés visszafogása, az energiabiztonság és a fosszilis üzemanyagok elfogyása szempontjából. Emellett az ügyfelek ma már azt várják el a szervezetektől, hogy a környezettel felelősen bánjanak, és bizonyítsák energiahatékonyságukat. Úgy segíthetünk Önnek ezeknek az elvárásoknak a teljesítésében, hogy munkatársait ellátjuk azzal a tudással és azokkal a képességekkel, amelyek a hatékony energiakezelő és környezetirányítási rendszerek telepítéséhez szükségesek.

Miért érdemes az SGS ISO 50001 Energiakezelő rendszer belső auditor képzését igénybe venni?

A képzés elvégzésével a résztvevők:

  • Le tudják írni az Energiairányítási rendszer (EnMS) célját
  • Megismerkednek a kockázatok értékelésére és kezelésére használatos alapelvekkel, folyamatokkal és technikákkal, beleértve azt is, hogy ezek mennyiben érintik az EMS auditorok munkáját.
  • Megismerhetik az ISO 50001 célját, tartalmát és kapcsolatrendszerét éppen úgy, mint az EnMS-re vonatkozó jogszabályi keretrendszert
  • Helyezkedjen bele a belső auditor szerepébe az ISO 19011 szabvány alapján végrehajtott audit megtervezésében, lebonyolításában, utánkövetésében és a kapcsolódó jelentések elkészítésében, valamint az ISO 50001 követelményeinek értelmezésével.

Ez a tanfolyam Önnek szól akkor, ha Ön tapasztalt gazdálkodási rendszer auditor, aki ismeri az energiahatékonyságot megalapozó elveket és koncepciókat, és/vagy olyan szakember, aki szeretné megszerezni az ISO 50001 szerinti auditáláshoz szükséges szaktudást. 

Már ma lépjen velünk kapcsolatba, ha szeretne többet megtudni az ISO 50001 Energiagazdálkodási rendszer belső auditori képzéseiről.