Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS energiairányítási rendszerekkel kapcsolatos auditor átképzési tréningjének célja, hogy tapasztalt vezető auditorokat vértezzen fel olyan tudással, ami az energiairányítási rendszerek ISO 50001-es szabvány szerinti megfelelőségének és hatékony bevezetésének felméréséhez és jelentéséhez szükséges.

A háromnapos kurzus lehetőséget teremt arra, hogy a meglévő irányítási rendszerek auditálási szakemberei interaktív és támogató környezetben frissíthessék készségeiket. A program célja, hogy bővítse a szakértelmet, és alapos tudást nyújtson az ISO 50001-es szabvány követelményeit és auditálási kritériumait illetően. A kurzust azoknak tervezték, akik már elvégezték a vezetői auditori tanfolyamot.

Energiairányítási rendszerekkel kapcsolatos auditor átképző tanfolyamunkkal Ön képes lesz:

  • Meghatározni az Energiairányítási rendszerek célját
  • Megmagyarázni a kockázatok értékelésére és kezelésére használatos alapelveket, folyamatokat és technikákat, valamint azt, hogy ezek mennyiben érintik az energiairányítási rendszerek auditorainak munkáját.
  • Megmagyarázni az ISO 50001 célját, tartalmát és kapcsolatrendszerét valamint az energiairányítási rendszerekre vonatkozó jogszabályi keretrendszert
  • Ellátni az auditor feladatait az ISO 19011 szabványnak megfelelő audit megtervezésével, lebonyolításával, jelentésével és követésével, valamint az ISO 50001 követelményeinek értelmezésével.

Miért válassza az SGS auditor átképző képzését?

Minden oktatónk szakértője saját területének – a kiválasztás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy bőséges gyakorlati tapasztalattal rendelkezzenek, melyet sok esetben egyébként az SGS-nél szereznek meg.

A képzési szolgáltatások világpiacának vezetőjeként páratlan tapasztalatot, erőforrásokat és szakképzett oktatói gárdát kínálunk Önnek, melyekkel megvalósítható az elvárásainak megfelelő képzés. A képzés során szerzett tapasztalatok és a gyors tanulási technikák mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segítenek elérni a kitűzött képzési célokat.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy bővebb felvilágosítással szolgálhassunk arról, hogyan segíthetjük vállalata működését képzéseinkkel!