Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS ISO 50001 Energiairányítási szabvány értelmező képzése segít, hogy eleget tudjon tenni az ISO 50001, az energiairányítás nemzetközi szabvány követelményeinek.

A tanfolyam fokozza a globális energiafelhasználási trendek tudatosítását, szervezeti szinten pedig segít meghatározni az ésszerű, fenntartható felhasználás kereteit. Elsajátíthatja a módját, hogyan segíthet pénzt megtakarítani a folyamatos fejlesztés, miközben vállalata termelékenységét növelni, környezeti hatását pedig csökkenteni képes.

Szakszerű képzést kap az ISO 50001 szabvány követelményeinek megfelelő energiairányítási rendszer létrehozásának valamennyi adminisztrációs és műszaki-technikai vonatkozásáról. Megismerheti a szabvány alapköveit, értelmezni tudja majd a követelményeket. A tanfolyam kitér arra is, hogy kezelheti és tanúsíthatja a minőségügyi, környezetvédelmi és energiaügyi szabványokat egyetlen integrált irányítási rendszerként – így időt és energiát takaríthat meg.

A tanfolyam vázlata:

  • Energiairányítási rendszerek
  • ISO 50001
  • Minőségügyi, környezetvédelmi és energiairányítási rendszerek: általános motiváló tényezők
  • Energiairányítási rendszer bevezetése

Hogy bővebb felvilágosítással szolgálhassunk az ISO 50001 energiairányítási szabvány Értelmező-képzéséről, - lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma.