Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ismerje meg az SGS alapozó képzése segítségével az ISO 50001:2018 szabvány, az energiairányítási rendszerekre vonatkozó korszerűsített ISO szabvány követelményeit.

Az ISO 50001:2018 meghatározza az energiairányítási rendszerek (EgIR) kialakításának, bevezetésének, működtetésének és fejlesztésének követelményeit. A tanfolyam általános áttekintést nyújt az ISO 50001:2018 követelményeiről.

Miért érdemes az ISO 50001:2018 alapozó tanfolyamot választania az SGS-től?

A tanfolyam segítségével képes lesz a következőkre:

  • Szisztematikus megközelítés az energiával kapcsolatos teljesítmény és az energiahatékonyságot javító folyamatok kialakítása érdekében.
  • A Tervezés-Megvalósítás-Ellenőrzés-Intézkedés (PDCA) modell és a kockázatalapú gondolkodás beépítése az irányítási rendszer folyamataiba a kockázatok kezelése és a lehetőségek maximális kihasználása érdekében
  • Olyan vállalati kultúra kialakítása, amely a munkatársakat arra ösztönzi, hogy aktív szerepet játsszanak az energiamegtakarításban, valamint az energiafelhasználás és -fogyasztás javításában.

A tanfolyam elvégzésének igazolása

A tanfolyam egészén részt vevő hallgatók „Részvételi igazolást“ kapnak az SGS-től. Azoknak a résztvevőknek, akik a tanfolyam eLearning változatát választják, a teljes tanfolyamot teljesíteniük kell, és legalább 80%-os eredményt kell elérniük a tanfolyam végi értékelésen. Sikeres teljesítés esetén a résztvevők „Tanúsítványt” tölthetnek le rendszerünkből a tanfolyam elvégzéséről.

Előzetes követelmények

Ehhez a tanfolyamhoz nem szükséges előzetes tudás Ugyanakkor ajánlott az Annex SL ismerete.

A tanfolyam adatai

A tanfolyam időtartama: 1 nap vagy 45 perc (áttekintés)
Teljesítési mód: személyes konzultáció vagy e-Learning
Akkreditáció: SGS

ISO 50001:2018 szabvány Alapozó képzés a világ vezető vállalati képző szervezetétől

Piacvezetőként a professzionális képzés területén páratlan tapasztalatot és a legmodernebb gyakorlatban járatos, képzett szakemberek egész világra kiterjedő hálózatát kínáljuk. Az SGS Academy világszerte több mint 45 országban van jelen és több mint 200 ezer szakembert képez évente.

Az ISO 50001:2018 alapozó kurzusról szóló további információkért lépjen velünk kapcsolatba még ma!