Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Vállalatvezetési rendszerekre és szabványokra vonatkozó képzések az SGS-től - olyan kurzusok, amelyek átfogó tudást biztosítanak a vállalkozásában alkalmazható vállalatirányítási renszerek és szabványaik megértésében.

Napjainkban a vállalkozásoknak meg kell felelniük a folyamatosan változó vállalatirányítási szabályoknak, előírásoknak és műszaki szabványoknak. Kurzusaink között mindenki megtalálja a számára megfelelőt - az alapozó és tájékoztató képzésektől egészen a tanúsítási szervezetek képzési feltételeinek megfelelő, akkreditált vezetői és belső auditálási kurzusokig.

Miért válassza az SGS vállalatvezetési rendszerek és szabványok képzését?

A professzionális képzések és tanúsítás nemzetközi szakértőjeként a legkiterjedtebb iparági szakértelemmel rendelkezünk és a legjobb kurzusokat nyújtjuk, amelyekkel a következőképpen tudjuk segíteni Önöket:

  • Szerezze meg a vállalatvezetési rendszerekre és szabványokra vonatkozó tudást, amellyel folyamatosan a feltételekhez igazíthatja a munkafolyamatokat, előre jelezheti a piaci trendeket és biztosíthatja munkatársainak és szervezetének a megfelelő fejlődést
  • Segítünk az összes vonatkozó előírás betartásában, legyen szó jogszabályi, önként vállalt vagy üzletág specifikus követelményekről

Lépjen kapcsolatba képzési csapatunkkal még ma és tudja meg hogyan segíthetünk vállalatának és munkatársainak a legújabb vállalatvezetési rendszerek és szabványok elsajátításában.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.