Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Olaj és gáz képzések az SGS-től – az olaj- és gázipar igényei szerint testre szabva, értelmes és gyakorlati megoldásokkal.

Olaj és gáz képzéseink testre szabott, gyakorlati képzést kínálnak sokféle témakörben, beleértve a benzinmérést műszakváltáskor, a veszteség-ellenőrzést és a kockázatkezelést. A tanfolyamainkhoz való könnyű hozzáférés érdekében felkínáljuk az SGS Distance szolgáltatást, számítógép alapú távoktatási képzésünket. Ezáltal bárhol képzésben részesülhet, ahol van internet-hozzáférés, így a felhasználók saját ütemükben, számukra kényelmes időben és helyen dolgozhatnak.

Kínálunk nyilvános képzéseket is, amelyek ugyanazzal a hatékony tartalommal rendelkeznek, mint az SGS Distance, de lehetővé teszi, hogy a résztvevők találkozzanak és együtt tanuljanak máshonnan érkezett kollégáikkal. Mind nyilvános, mind távoktatási tanfolyamaink segítenek a résztvevőknek az életpályájuk erősítéséhez szükséges szakmai készségek fejlesztésében, az Ön által képviselt szervezet kockázatának csökkentésében, hatékonyságának javításában és versenyelőnyének növelésében.

Miért érdemes az SGS olaj és gáz képzéseit választani?

Az olaj és gáz képzés világpiacának vezetőjeként páratlan tapasztalatot, erőforrásokat és szakoktatókat kínálunk Önnek, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésekre szánt költségvetéséből. Színes tanulási környezetet és gyors tanulási technikákat kínálunk, ami mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segít elérni a kitűzött képzési célokat.

Az olaj- és gázipari tanfolyamainkkal kapcsolatos további információkért olvasson tovább vagy lépjen velünk kapcsolatba.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.