Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Szélesítse tudását az EU orvostechnikai eszközökről szóló rendeletével kapcsolatban, és ismerje meg, hogyan lehet a rendeletet alkalmazni ezzel a lényegre törő eLearning tanfolyammal az SGS-től.

Az EU orvostechnikai eszközökről szóló rendeletét (MDR) 2017. május 5-én tették közzé az Európai Unió Hivatalos Lapjában. A 2017/745/EU rendelet az orvostechnikai eszközöket és az aktív beültethető orvostechnikai eszközöket szabályozza. Követelményei az Európai Bizottságra, valamint az orvostechnikai eszközök gyártóira, a kijelölt szervezetekre és tagállami illetékes hatóságokra hivatkoznak. Az új rendelet majdnem háromszor olyan hosszú és sokkal szigorúbb, mint a korábbi, orvostechnikai eszközökre vonatkozó irányelv (MDD). Az orvostechnikai eszközökben érintett összes európai gazdasági szereplőre érvényes hároméves átállási időszak 2017. május 5-én vette kezdetét.

Egy eLearning tanfolyamot dolgoztunk ki, amely bevezet a rendelet kulcsfontosságú változásaiba és következményeibe, hogy segítsünk az orvostechnikai eszközök gyártóinak eligazodni az új rendelet bonyolultságában. A tanfolyam emellett lehetővé teszi, hogy megértse milyen hatással lehet az új rendelet az ön szervezetére.

A tanfolyam célkitűzései

A tanfolyam segítségével a résztvevők áttekintést nyernek az EU orvostechnikai eszközökről szóló rendelkezésével kapcsolatos kritikus fontosságú változásokról, valamint a bevezetéshez kapcsolódó határidőkről és az erőforrásokat érintő hatásokról

Célközönség

Képzési tanfolyamunk alapvetően, de nem kizárólag a szabályozási ügyekért felelős menedzsereknek, vezetőknek, vezérigazgatóknak, pénzügyi főtisztviselőknek, az orvosi eszközök használóinak szól, akik szeretnék megismerni az új rendeletet.

A tanfolyam tartalma

A tanfolyam az alábbi témákat tárgyalja:

  • Az új rendelet áttekintése
  • A legfontosabb változások, amelyeket ismerni kell
  • Mit jelent az EU MDR a gyakorlatban
  • Hol lelhetők fel további információk
  • Tudásteszt

Teljesítési kritériumok

A résztvevőktől megkövetelt a tanfolyam egészén való részvétel, emellett a végső vizsgát 8/10-es jeggyel kell teljesíteniük. Sikeres teljesítés esetén a résztvevők oklevelet tölthetnek le a sikeres részvételről. A résztvevők a megvásárlástól számított 12 hónapon keresztül férhetnek hozzá a tanfolyamhoz.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy további tájékoztatást adhassunk az EU orvostechnikai eszközökről szóló rendeletével kapcsolatos eLearning tanfolyamunkról, és hogy beiratkozhasson a képzésre.