Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Szélesítse tudását az EU in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszközökről szóló rendeletével kapcsolatban, és ismerje meg, hogyan lehet a rendeletet alkalmazni ezzel a lényegre törő eLearning tanfolyammal.

Az EU in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszközökről szóló rendeletét 2017. május 5-én tették közzé az Európai Unió Hivatalos Lapjában. A 2017/746/EU rendeletként közzétett jogszabály az in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszközöket szabályozza, követelményei az Európai Bizottságra, valamint a gyártókra, kijelölt szervezetekre és tagállami illetékes hatóságokra hivatkoznak. A rendelet az IVD orvostechnikai eszközökben érintett összes európai gazdasági szereplőre ötéves átállási időszakot állapított meg, amely 2017. május 5-én vette kezdetét.

Annak érdekében, hogy segítsük az orvostechnikai eszközök gyártóinak eligazodni az EU IVD rendelétnek bonyolultságában, egy eLearning tanfolyamot dolgoztunk ki, amely bevezetőt tart a rendelet kulcsfontosságú változásaiba és következményeibe. A tanfolyam emellett azt is ismerteti, hogy az IVD rendelet milyen módon érinti az Ön szervezetét.

A tanfolyam célkitűzései

Az eLearning tanfolyam segítségével a résztvevők áttekintést nyernek az EU IVD orvostechnikai eszközökről szóló rendelkezésével kapcsolatos kritikus fontosságú változásokról, valamint a végrehajtásának határidejéről és az erőforrásokat érintő hatásokról.

Célközönség

Online képzési tanfolyamunk alapvetően szabályozással foglalkozó személyzetnek, vezetőknek, vezérigazgatóknak, pénzügyi főtisztviselőknek, az IVD eszközgyártók alkalmazottainak és az IVD eszközök használóinak szól, de rajtuk kívül is bárkinek, aki szeretné megismerni az új rendelet.

A tanfolyam tartalma

A tanfolyam az alábbi témákat tárgyalja:

  • Az új rendelet áttekintése 
  • A legfontosabb változások, amelyeket ismerni kell 
  • Mit jelent az EU IVD orvostechnikai eszközökről szóló rendelete a gyakorlatban 
  • Hol lelhetők fel további információk 
  • Tudásteszt

Teljesítési kritériumok

A résztvevőktől megkövetelt a tanfolyam egészén való részvétel és minimum 80%-os záró eredmény. Sikeres teljesítés esetén a résztvevők letölthetnek egy oklevelet a teljesítésről. A résztvevők a megvásárlástól számított 12 hónapon keresztül férhetnek hozzá a tanfolyamhoz.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy további tájékoztatást adhassunk az EU IVD orvostechnikai eszközökről szóló rendeletével kapcsolatos tanfolyamunkról, és hogy beiratkozhasson a képzésre.