Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A tudomány leggyorsabban fejlődő területeinek egyikeként a biológiai gyógyszerek izgalmas lehetőségeket kínálnak a kutatók és az érdekelt vállalatok számára egyaránt.

A gyors fejlődés támogatására az SGS széles szolgáltatás palettát dolgozott ki, amely a hosszú évek során a biofarmakológiai vizsgálatok, a klinikai kutatás, a biztonság, a minőségellenőrzés és az auditálás terén megszerzett szakértelmünkre támaszkodik.

Az SGS az elsődleges és a magasabbrendű szerkezetű (gliko)proteinek analízisében csúcstechnológiájú tömegspektrometria és kiegészítő technikák alkalmazásával a fizikai-kémiai jellemzés úttörője. Biológiai és biológiailag hasonló gyógyszer tesztelési szolgáltatásaink támogatják a vállalatokat a klinikai kutatás és a klinikai vizsgálatok során, így gyorsan és könnyedén juttathatják piacra termékeiket a lehető legrövidebb időn belül. Biofarmakológiai specialistáink megfelelő szakértelemmel rendelkeznek, hogy a biológiai gyógyszerek, mint például a rekombináns fehérjék és peptidek, monoklonális antitestek és nukleinsav bázisú gyógyszerek útját a laboratóriumból, a jellemzésen és a minőségellenőrzési vizsgálatokon keresztül egészen a biztonságot és a hatékonyságot alátámasztó klinikai vizsgálatokig végigkísérjék.

Szakértőink folyamatosan rendelkezésre állnak az Ön igényeinek megfelelő program kidolgozására és az általunk alkalmazott különböző technikák ismertetésére. A kutatás, a fejlesztés és a gyártás hatékonyságának valamint az Ön által alkalmazott módszerek fejlesztésére, validálására és javítására, szakértőink biotechnológiai tanácsadói szolgáltatásokat is kínálnak.