Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Élettudományok képzés az SGS-től – átfogó képzés a megfelelőségről, irányítási rendszerekről és szabványokról az élettudományokkal kapcsolatos iparágakban.

Az élettudományokkal kapcsolatos iparágakban sokféle szabványnak, irányítási rendszernek és jogszabályi előírásnak kell megfelelni. Színes képzési palettánkon megtalálhatóak a biofarmakológiai technikákkal, laboratórium menedzsmenttel, orvostechnikai eszközökkel és gyógyszerészettel kapcsolatosképzések.

Az élettudományokkal kapcsolatos képzéseinkre vonatkozó további információkért lépjen velünk kapcsolatba - még ma.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.