Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

ISO 45001:2018 Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági (MEB) irányítási rendszerek vezető auditor képzése az SGS-től – ismerje meg, hogyan lehet a MEB irányítási rendszerek belső, beszállítói és tanúsító auditjait végrehajtani.

A tanfolyam résztvevői megismerhetik és elsajátíthatják a a MEB irányítási rendszereknek az alkalmazandó ISO 19011 és ISO/IEC 17021 szabványokkal összhangban az ISO 45001:2018 szabvány szerinti belső, beszállítói és tanúsító auditálás elvégzéséhez szükséges ismereteket és készségeket.

A következő ismereteket szerzi meg

A tanfolyam elvégzésével Ön képes lesz:

 • Elmagyarázni a MEB irányítási rendszer célját és a MEB teljesítmény javításának üzleti és társadalmi előnyeit
 • Elmagyarázni az auditor szerepét a MEB irányítási rendszer auditjának megtervezésében, levezetésében, jelentésében és utánkövetésében, adott esetben az ISO 19011 és az ISO/IEC 17021-1 szabványokkal összhangban
 • MEB irányítási rendszer auditját megtervezni, lebonyolítani, jelenteni és utánkövetni, hogy az az ISO 19011 szabvánnyal (és adott esetben az ISO/IEC 17021-1 szabvánnyal) összhangban megfeleljen az ISO 45001:2018 szabványnak

Tanúsítás

Ezt a képzési tanfolyamot a CQI (Chartered Quality Institute) és az IRCA (International Register of Certified Auditors) tanúsította. Azok a résztvevők, akik sikeresen szerepelnek a vizsgákon és a folyamatos értékelésen, tanúsítást kapnak, amely megfelel a CQI/IRCA auditori és vezető auditori minősítésű hivatalos képzési követelményeknek. A tanúsítás a tanfolyam utolsó napjától számított ötéves időszakra érvényes, és CQI/IRCA auditori minősítést jelent.

Azok a résztvevők, akik nem szerepelnek sikeresen a folyamatos értékelésen, viszont a tanfolyam egészén részt vettek, részvételi tanúsítást kapnak. Azok a résztvevők, akiknek a vizsgák nem sikerülnek, viszont a folyamatos értékelésen megfelelően szerepelnek, részvételi tanúsítványt kapnak, valamint lehetőséget kapnak rá, hogy az eredeti tanfolyam végétől számított 12 hónapon belül újra vizsgázzanak.

Előfeltételek

A tanfolyam megkezdése előtt a résztvevőknek ismerniük kell az ISO 45001:2018 követelményeit, amelyeket a CQI/IRCA által tanúsított MEB alapozó képzés vagy azzal egyenértékű képzés elvégzésével lehet megismerni.

A tanulóknak továbbá a következő előzetes ismeretekre lesz szükségük:

 • A következő MEB irányítási alapelvek és koncepciók ismerete:
  • A MEB fenntartható fejlődés koncepciója, amelynek segítségével egy szervezetnek biztosítania kell, hogy a ma elvégzett műveletek nem veszélyeztetik a környezet jövőjét
  • Egy kezdeti felülvizsgálat célja, mint a MEB irányítási rendszer létrehozásának alapja, ahol jelenleg még nem létezik
 • Annak ismerete, hogyan kell felmérni a kockázatokat és veszélyeket a következőkre való tekintettel:
  • Munkahely elhelyezkedése
  • Munkahelyi tevékenységek
  • Munkával kapcsolatos tevékenységek, amelyeket a munka normál helyszínétől vagy a központtól távol végeznek.
  • Munkavállalók, látogatók és egyéb érdekeltek olyan területeken, ahol a szervezetnek ellenőrzése és befolyása van az egészségvédelem és a biztonság felett
  • Veszélyeztetett személyek a munkahelyen belül vagy a szervezet ellenőrzése alatt

A tanfolyam adatai

A tanfolyam időtartama: 5 nap
Teljesítési mód: személyes konzultáció
Akkreditáció: CQI/IRCA által tanúsított tanfolyam

Miért érdemes az SGS-t választani?

A szakmai képzések piacvezetőjeként sokéves tapasztalatainkra támaszkodunk, hogy biztosítsuk a hatékony tanulást és fejlődési lehetőségeket. Tanfolyamainkat olyan szakértők tartják, akik az Ön szakmai előmenetelét is segítik.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és foglalja le a helyét az ISO 45001:2018 szabvány szerinti vezető auditor tanfolyamunkra!