Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Tartós fogyasztási cikkekkel kapcsolatos tanfolyamok az SGS-től – ismerje meg a termékeit érintő minőségügyi és biztonsági kérdéseket, a nemzetközi szabványokat és szabályozásokat.

A tartós fogyasztási cikkeket érintő szabványok és szabályozások megértéséhez szakértői tanácsokra van szükség. Tartós fogyasztási cikkekkel kapcsolatos képzéseink teljes körű minőségügyi és biztonsági képzési programokat nyújtanak, hogy segítségükkel megismerje a szabványok és rendeletek módosulásai hogyan befolyásolják az Ön termékeit, és hogyan tarthatja fenn megfelelését.

Tanfolyamaink számos tartós fogyasztási cikk, például konyhaeszközök, világítóeszközök, bútorok, vízvezeték-szerelési eszközök, barkácseszközök, vas- és fémáru és papír–írószer kérdését tárgyalják. Közreműködésünkkel Ön teljes körű ismereteket szerezhet a termékbiztonság, a teljesítmény, a jogi szabályozás és a megfelelőségi követelmények témakörében, minden terméktípus esetében.

Az iparági speciális szabályozások mellett kitérünk a hatályos és az előkészületben lévő jogszabályokra (REACH, CPSIA, CARB, Prop 65). A tematika tartalmazza a fontos szabványokat, mint például az FSC Felügyeleti lánc követelményeit és a BRC Fogyasztási cikkek globális szabványát.

Miért válassza az SGS tartós fogyasztási cikkek képzését?

A tartós fogyasztási cikkek képzés világpiacának vezetőjeként páratlan tapasztalatot, erőforrásokat és szakoktatókat kínálunk Önnek, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésekre szánt költségvetéséből. Sokszínű tanulási környezetet és gyors tanulási technikákat kínálunk, ami mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segít elérni a kitűzött képzési célokat.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy bővebb felvilágosítást kapjon arról, hogyan segítheti munkáját a tartós fogyasztási cikkekkel kapcsolatos képzés!

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.