Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Élelmiszeripari és élelmiszer-biztonsági képzés az SGS-től – tegyen szert a magas szintű élelmiszeripari elvárások teljesítéséhez szükséges ismeretre, készségekre és tanúsításokra.

A minőség és biztonság megteremtéséhez, a fogyasztók kockázatainak minimális szintre szorításához és a folyamatok hatékonnyá tételéhez az élelmiszeriparban számos szigorú jogszabály és szabvány előírásainak kell megfelelni. Átfogó tanulási és fejlődési megoldásaink segítségével biztosítani tudja sikeres működését az élelmiszeriparban.

Portfóliónkban a BRC Global Standard for Food Safety és az FSSC 22000 Élelmsier-biztonsági Rendszer Tanúsítás (Food Safety System Certification – FSSC) szabványtól kezdve a GMP és HACCP képzésen, élelmiszer-biztonságon, kockázatkezelésen, nyomon követésen át a higiéniáig és a szabályozókig minden téma megtalálható.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthetnek Önnek élelmiszeripari és élelmiszer-biztonsági képzéseink.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.