Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés segítségével elsajátíthatja azokat a képességeket és ismereteket, amelyek segítségével képes lesz a Globális szabvány követelményei szerint auditálni, valamint auditokat megtervezni, bevezetni és nyomon követni.

Megtanulja értékelni a BRC követelményeinek kidolgozását, bevezetését és javítását. A követelmények irányelveket határoznak meg a folytonosan jó minőségű, biztonságos és legális fogyasztási cikkek gyártására és beszállítására vonatkozóan. Ezek a termékek viselhetik a forgalmazó márkáját (sajátmárka), lehetnek márkás vagy nem márkás termékek.

A képzés elvégzésével Ön:

  • Ismerje meg részleteiben a BRC Globális szabvány célját és követelményeit, valamint az auditálási és tanúsítási folyamatot
  • Rendelkezzen a belső auditok elvégzéséhez szükséges képességekkel és ismeretekkel

A képzés minőségügyi és műszaki menedzserekhez, a belső auditálási ütemterv irányításáért felelős szakemberekhez és a BRC szabványok által megkövetelt belső auditokat végző hivatalos személyekhez szól.

A képzés különböző elemekből, így workshopok formájában megtartott vitafórumokból, gyakorlati feladatokból és prezentációkból áll. A résztvevőknek élőben kell elvégezniük egy auditot (esettanulmány alapján), ahol alkalmazniuk kell a képzés során elsajátított képességeket és technikákat. A résztvevők visszajelzést kapnak arról, hogy miként teljesítettek az esettanulmány során, és hogyan fejleszthetik auditálási technikáikat.

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtudja az SGS British Retail Consortium (BRC) Belső auditor képzése hogyan változtathatja meg Ön és vállalata jövőjét!